FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Ste podjetnik in iščete računovodstvo?
Če se vam dogaja sledeče: posel že teče, le računovodstva še niste našli,… računovodstvo že imate, ampak je predrago,… ne bi radi plačevali preveč davkov,… imate še cel kup odprtih vprašanj in ne dobite odgovorov,… takrat se obrnite na računovodstvo ENRAS d.o.o. in pričakujte rešitev težav.


Računovodski program PANTHEON

V Enrasu pri svojem delu uporabljamo Pantheon™ e-računovodstvo. Ker nam Pantheon™ omogoča hitrejši vnos podatkov in avtomatizacijo dela, se lahko bolj osredotočimo na analizo in svetovanje našim strankam – naše storitve tako so mnogo več kot samo vnašanje in obračunavanje podatkov.

Več:
e-Računovodstvo v Pantheonu
ERP Pantheon – druge dejavnost

pantheon

računovodstvo

Računovodstvo ENRAS d.o.o.


Računovodstvo Enras vam s pomočjo znanja, dolgoletnih izkušenj in uvajanja sodobne informacijske tehnologije nudi zanesljivo, ažurno in cenovno ugodno vodenje poslovnih knjig. V računovodstvu Enras pri svojem delu dosledno upoštevamo slovenske računovodske standarde ter kodeks združenja računovodskih servisov. Ta nas zavezuje k odkritosti in poštenosti, upoštevanju zaupnosti informacij ter nenehnemu izobraževanju in usposabljanju. Temelj našega dela je upoštevanje nastanka poslovnih dogodkov, upoštevanje časovne neomejenosti delovanja podjetja ter upoštevanje resnične in poštene predstavitve vrednosti. Značilnosti naših računovodskih izkazov so razumljivost, ustreznost, zanesljivost in primerljivost.

POKLIČITE
01 6003 003


V računovodstvu Enras se trudimo zmanjšati breme dela, ki ga od vas zahtevajo knjigovodske listine. Naši zaposleni vam posvetijo svoj čas ter se potrudijo ugoditi vašim željam in potrebam. Poskrbimo, da iz računovodskega stališča prejmete vse potrebne informacije za nemoteno poslovanje vašega podjetja. Lahko vam tudi svetujemo o poslovanju po slovenskih računovodskih standardih, kar v mnogih primerih bistveno vpliva na izkaz poslovnega uspeha vašega podjetja. Z namenom, da vas razbremenimo nepotrebnega dela, lahko opravljamo tudi plačilni promet in še mnogo drugih stvari. Dragoceni čas namenite dejavnosti, ki vam prinaša dobiček!


datalab